Κλασικό Μπαλέτο

balleto
Αποτελεί τη βάση σχεδόν για όλα τα είδη χορού και διαθέτει λυρισμό, δύναμη, χάρη και πειθαρχία. Ξεκινώντας από την προσχολική ηλικία, το παιδί αναπτύσσει δημιουργικότητα και φαντασία με διασκεδαστικό τρόπο και αποκτά σωστή στάση σώματος. Σε υψηλότερες βαθμίδες εκμάθησης, απαιτείται μεθοδικότητα, αφοσίωση και επιμονή, για την κατάκτηση υψηλής τεχνικής. Στη σχολή διδάσκεται το αγγλικό σύστημα Royal Academy of Dance (RAD) , από την προσχολική ηλικία μέχρι τα υψηλότερα επίπεδα, το οποίο προωθεί και ενισχύει τη γνώση και κατανόηση της ασφαλούς πρακτικής χορού διεθνώς.


Σύγχρονος Χορός

balleto
Ο Σύγχρονος Χορός δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης, αντίληψης του σώματος και των προσωπικών δυνατοτήτων. Ο χορευτής ‘απορρίπτει’ τις κλασικές φόρμες του μπαλέτου και παίζει µε το βάρος, τις κατευθύνσεις και το ρυθμό, μέσω τεχνικών όπως Limon , Graham , release , improvisation και contact .


Jazz

balleto
Πριν το 1950 αναφερόταν στο χορευτικό στυλ των Αφροαμερικανών. Μετέπειτα διευρύνθηκε και ενσωματώθηκαν διάφορα style όπως commercial jazz, burlesque, musical theatre, street dance, funky jazz and lyrical jazz, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έντονη ρυθμική κίνηση . Απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να εκτονωθούν, να εκφραστούν και να γυμναστούν μέσα από την έντονη κίνηση του χορού.


Hip Hop


Το Hip Hop είναι ίσως το δημοφιλέστερο είδος χορού στους νέους. Περιλαμβάνει ποικίλα στυλ και τεχνικές όπως breaking, locking, popping and waacking, αναπτύσσοντας τον συντονισμό, τον ρυθμό και το στυλ, καθώς και μια ισχυρή αίσθηση ομαδικότητας. Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου . Η δυναμικότητα και η διασκέδαση είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός μαθήματος hiphop. Για πολλούς δεν είναι απλά ένας χορός, είναι τρόπος ζωής .


Break Dance για αγόρια

breakdance
Καινούριο μάθημα στο πρόγραμμα της σχολής μόνο για αγόρια . Θα δοκιμάσουν περιστροφές και freezes, σε ένα διασκεδαστικό αλλά ασφαλές περιβάλλον . Το breaking αυξάνει τη δύναμη στο πάνω μέρος του σώματος και βοηθά στη βελτίωση της ισορροπίας και του συντονισμού.


Pilates

balleto
Χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο τον J.H. Pilates , ‘ήπια για τις εγκύους, ασφαλής για τους υπερήλικες, δυναμική για χορευτές και αθλητές’. Η μέθοδος αυτή απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως γένους και ηλικίας και είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων που απορρέουν από καθημερινές ‘κακές΄ συνήθειες και γενικότερα από τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Στη σχολή μας λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα.


Fitness για μαμάδες & μπαμπάδες

12377796_995238740560925_6514106880698854806_o
Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για μαμάδες και μπαμπάδες , με στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης του σώματος που πιθανόν λόγω συνθηκών έχουν παραμελήσει. Συνδυάζει απλές κινήσεις και ασκήσεις που εκτελούνται στο πάτωμα ως ήπιο ζέσταμα και εξελίσσεται σε ασκήσεις αντοχής και διατάσεις.


Χορός για άτομα με αναπηρίες

Ο χορός είναι έκφραση και ο καθένας εκφράζεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο!
Νέο τμήμα χορού για άτομα με αναπηρίες.
Στόχος μας; Να δώσουμε την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί :
1. Να μάθει την τέχνη του χορού
2. Να δημιουργήσει διαπροσωπικές σχέσεις
3. Να αναπτύξει νέες κινητικές δεξιότητες
4. Να διασκεδάσει
Σε ποιον απευθυνόμαστε; Σε όσους θέλουν να μας γνωρίσουν!
Στη σχολή μας θα βρείτε τμήματα ειδικά διαμορφωμένα για τις δυνατότητες κάθε μαθητή!
Τα πρωινά του Σαββάτου είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε!
Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί με βάση τον αριθμό και την ηλικία των ατόμων.
Πάντα σεβόμενοι τις πρωτόγνωρες καταστάσεις (COVID-19) που ζούμε, είμαστε εκεί να χορέψουμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα.